Acces rapid

AVANTAJELE UNUI SISTEM AUTOMATIZAT DE ACCES PENTRU CASE SMART

Un sistem automatizat de acces pentru o casă inteligentă oferă întregii familii numeroase facilități: siguranță, confort și simplitate în utilizare.

Portail connecté Somfy

Cu ajutorul soluțiilor de motorizare Somfy pentru porți și uși de garaj și facilitarea accesului prin intermediul videointerfoanelor, vă bucurați de mai mult confort și siguranță în casa dumneavoastră.

Sistem automatizat de acces: porți și uși de garaj motorizate

O casă confortabilă este un spațiu în care să vă simțiți bine, un loc de unde să plecați fără griji și unde să vă placă să reveniți. Acum este simplu să integrați porțile și ușile de garaj motorizate în universul de casă conectată, la fel ca iluminatul sau termostatul. Ulterior, le puteți controla pe toate, de la distanță.

Vă sună cunoscut acest scenariu: parcatul în fața casei, blocarea traficului, deschiderea manuală a porții, apoi întoarcerea la mașină? Iar dacă plouă sau este foarte cald, cu siguranță nu veți vrea să vă dați jos din mașină.

Cu un sistem automatizat de acces, poarta și garajul se vor deschide imediat ce vă apropiați de casă. Cum?  Folosind o telecomandă, din aplicația Connexoon Access sau printr-o comandă vocală, fără a fi necesară nicio acțiune suplimentară din partea dumneavoastră. Este foarte confortabil!

 

Același lucru este posibil atunci când ieșiți din casă. Poarta de garaj automatizată se deschide pentru a vă permite să plecați, iar apoi se închide, lăsând familia și animalele de companie în deplină siguranță.

Iar dacă este detectat un obstacol, poarta de garaj motorizată se va opri automat pentru a-i proteja pe cei dragi sau chiar mașina.  

Așteaptă cineva la poartă? Puteți controla accesul în curte, folosind telecomanda pentru a deschide poarta parțial și pentru a putea intra în siguranță completă.

Sistem automatizat de acces: videointerfoane Somfy

Pentru a vă face viața mai ușoară, accesul poate fi controlat în mai multe feluri, în funcție de stilul de viață și de nevoile fiecăruia. Smartphone, tastatură, videointerfon, telecomandă, geolocație.. voi ce preferați? Depinde de dumneavoastră să profitați la maximum de modul de acționare care vi se potrivește. De exemplu, printr-o comandă vocală solicitați să se deschidă ușa motorizată a garajului pentru a permite copilului să își scoată bicicleta.

Simplitatea accesului zilnic în casa dumneavoastră se referă, de asemenea, și la instalarea unui videointerfon, care funcționează ca o sonerie, dar este și un sistem de control al accesului. Acesta permite identificarea persoanelor care apar în fața casei cu ajutorul camerei integrate, oferindu-vă posibilitatea de a le permite accesul în interior.

În cele din urmă, videointerfonul este și un ecran de pe care puteți controla cu ușurință închiderea sau deschiderea rulourilor, a porții sau a ușii de garaj.

Avantajele unui sistem automatizat de acces

Un sistem automatizat de acces nu este folosit doar pentru a pleca sau a reveni acasă, ci poate fi util în multe cazuri practice, urmărind să vă simplifice viața.

Coletul pe care îl așteptați urmează să fie livrat și nu sunteți acasă? Deschideți de la distanță poarta motorizată pentru câteva minute pentru a permite curierului să îl depoziteze.

Copiilor le place să se plimbe cu bicicleta, dar nu aveți timp să le oferiți acces la garaj toată ziua? Selectați sistemul de control potrivit pentru dvs: smartphone, tastatură, videointerfon, telecomandă, geolocație. În acest fel își gestionează independent intrările și ieșirile. Adăugați și posibilitatea de a verifica dacă totul este în regulă prin camera de supraveghere de la exterior și vă veți bucura confirmarea că totul decurge ok!

Prin urmare, siguranța este un aspect care nu trebuie trecut cu vederea atunci când vine vorba de locuința dvs. Există numeroase produse care se pot personaliza nevoilor și casei voastre. De exemplu, sistemele de securitate conectate Somfy: Home Alarm și Somfy One, sunt ușor de instalat. Acestea se pot activa atunci când plecați de acasă și dezactiva atunci când vă întoarceți.

Soluțiile noastre sunt proiectate să descurajeze pătrunderile prin efracție, grație senzorilor de vibrații și detectorilor exteriori de mișcare.

La aceasta puteți adăuga iluminat conectat care, în același mod, se va activa atunci când plecați sau vă întoarceți acasă.

Instalând un sistem automatizat de acces: o poartă și o ușă de garaj motorizate, alegeți o casă simplificată, mai sigură și mai confortabilă. Soluțiile Somfy vă garantează o simplitate inegalabilă de la instalare până la utilizare, fără a face compromisuri în privința siguranței!

Somfy oferă o gamă completă de motorizări, adaptându-se la toate tipurile de uși de garaj și porți de acces. Nu știți ce motor să alegeți?

Atât noi, cât şi partenerii Somfy Expert suntem gata să vă ajutăm să creați casa ideală. Completați acest formular de contact, iar noi vă vom pune în legătură cu partenerul Somfy Expert din zona dumneavoastră.

Ne găsiți și pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu