Acces rapid

3 IDEI PENTRU A-ȚI FACE CASA MAI CONFORTABILĂ

Dacă există un loc în care este esențial să te simți bine, acela este acasă! Iată trei idei pentru a vă face casa mai confortabilă. Însă te avertizăm; va fi greu să-ți părăsești micul cuib!

Dacă există un loc în care este esențial să te simți bine, acela este acasă! Iată trei idei pentru a vă face casa mai confortabilă. Însă te avertizăm; va fi greu să-ți părăsești micul cuib!

An de an, tehnologia continuă să se îmbunătățească și consecința directă a acestor inovații în confortul casnic este clară: tot mai mulți oameni adoră să stea acasă! Vrei să îmbunătățești confortul casei tale? Iată trei idei simple care îți vor schimba viața de zi cu zi.

Optați pentru un sistem de iluminat conectat

Este foarte important un bun sistem de iluminat ambiental acasă. Dacă doriți să vă îmbunătățiți confortul de zi cu zi cu un sistem de iluminat inteligent, este foarte important să aveți lumini calde pe care să le aprindeți, deoarece vor crea acea atmosferă confortabilă de care nu te mai poți despărți. Și pentru a controla perfect această atmosferă, becurile conectate se dovedesc a fi foarte versatile. Vă recomandăm, de exemplu, gama Philips Hue, compatibilă cu soluția noastră TaHomaprize conectate sau chiar micromodule pentru iluminare integrată și invizibilă. 

Care este avantajul unui micromodul? Acesta vă va permite să creați iluminare ambientală pentru toate ocaziile. De exemplu, puteți crea o atmosferă de „cină cu prietenii” sau de „colț de lectură confortabil”. Ai uitat să aprinzi lumina când ai intrat? Cu TaHoma, îți poți programa luminile să se aprindă automat când ajungi acasă și să se stingă când pleci. Magie!

Alege un sistem de încălzire automatizat

Atunci când îi întrebăm pe cei care doresc să opteze pentru un sistem de încălzire inteligent de ce o fac, motivele se referă la îmbunătățirea confortului și la economisirea energiei. Sistemele inteligente de încălzire au avantajul de a îmbunătăți confortul prin asigurarea în permanență a unei temperaturi potrivite în locuință, evitând în același timp risipa și pierderile de căldură. Încă o dată, confortul tău va fi mult îmbunătățit: să nu mai fii nevoit să găsești temperatura potrivită acasă este acum un lux disponibil tuturor!

Pentru a profita de încălzirea conectată, optați pentru un termostat conectat sau chiar un robinet termostatic inteligent (care vă gestionează caloriferele folosind intervale de timp programate, de exemplu), care vă permite să controlați temperatura caloriferelor cu aplicația TaHoma pentru smartphone. Cu aceste dispozitive si o temperatură ideală pe tot parcursul anului, mai ales iarna, nu vei pleca de acasă! Mai ales că reglarea și programarea încălzirii reduce factura cu 25% (Sursa: ADEME).

În plus vă recomandăm să combinați încălzirea conectată cu rulourile. Confort garantat! Veți putea face ca toate dispozitivele motorizate și conectate din casa dvs. să interacționeze între ele - senzori de soare, obloane, termostate, robineți termostatici - pentru și mai multă eficiență și confort.

Datorită opțiunii de programare, este foarte ușor să creezi scenarii potrivite preferințelor și stilului tău de viață în fiecare sezon și să faci!

"Iarna, rulourile se deschid pentru a profita de căldura soarelui, iar pentru fiecare cameră să fie reglate în funcție de scopul utilizării acesteia. Toate, fără a depăși temperatura afișată de Termostatul meu inteligent."

Salutați asistenții vocali

Ești acasă, e cald, iar iluminarea este aproape perfectă, dar un lucru te deranjează și telecomanda este prea departe. Nu trebuie să te ridici! Prin controlul vocal al dispozitivelor dvs. activat datorită TaHoma, spuneți asistentului vocal să schimbe iluminarea și gata!

Te duci la culcare? Activează-ți vocal scenariul TaHoma „Noapte bună”: toate obloanele din casa ta se închid, alarma intră în modul noapte și luminile se sting. Foarte comod. Nu va mai trebui să faci ocol prin casă și vei adormi fericit!

​Sistemul nostru de automatizare a locuinței TaHoma este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Indiferent cu cine vorbiți, confortul este acum la îndemână!

După cum am văzut, confortul acasă are multe fațete și este esențial să vă gândiți la casa dvs. ca un întreg conectat pentru a vă bucura de el la maximum. Verificați ca temperatura să nu fie prea mare când nu sunteți acolo, activați scenarii pentru a vă ușura viața, încuiați ușile de la distanță etc. Toate opțiunile oferite de TaHoma vă ajută în fiecare zi să aveți un trai mai confortabil, dar și să economisiți bani. De ce să nu profitați?

 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu