Acces rapid

7 CRITERII PENTRU ALEGEREA UNEI ALARME

Pentru a preveni intrarea prin efracție și pentru a vă putea odihni în siguranță, cumpărarea unei alarme va fi de ajutor. Înainte de a achiziționa o alarmă, iată șapte întrebări esențiale

Pentru a vă proteja casa, există multe soluții și uneori poate fi dificil să faceți alegerea corectă. Pentru a vă ajuta, iată șapte întrebări la care să vă gândiți înainte de a cumpăra o alarmă.

1. Ce tip de soluție de protecție aveți nevoie?

Indiferent de suprafaţa casei, avem soluția optimă pentru a vă satisface nevoile de protecție. Există 3 moduri de a vă proteja locuința:

  • Puteți acționa astfel încât să preveniți orice intruziune, detectând așadar o prezență externă chiar înainte de a provoca daune.
  • Doriți să monitorizați unul sau mai multe dintre perimetrele casei dumneavoastră, cum ar fi ușa din față, ușa garajului, o fereastră, etc.
  • Doriți să vă concentrați exclusiv pe interiorul casei.

Efectuați un inventar al camerelor și al zonelor cu potențial de risc: acestea ar trebui să constituie spațiile pe trebuie să se concentreze supravegherea!

2. Este casa dumneavoastră conectată la Internet?

În cazul în care casa dumneavoastră este conectată la Internet, aveți posibilitatea de a gestiona totul prin intermediul aplicației pentru telefonul inteligent, de a primi alerte în timp real sau chiar de a vă controla sistemul de la distanță dacă ați uitat, de exemplu, să vă activați alarma când ați plecat de acasă.

3. Sunteți proprietar sau chiriaș?

Dacă sunteți chiriaș, veți dori cu siguranță un sistem de alarmă fără fir, ușor de dezinstalat atunci când vă mutați. Nu va exista nicio deteriorare a pereților, nici găuri de astupat atunci când îndepărtați sistemul. Pe de altă parte, dacă sunteți proprietar, veți dori proabil să investiți într-un sistem instalat într-un mod permanent.

4. Instalare proprie sau realizată de un profesionist?

Doriți să vă bucurați de cea mai bună tehnologie pentru a vă proteja casa cât mai bine cu putință? Sistemul nostru Home Alarm este un sistem de alarmă conectat, care poate fi personalizat cu ajutorul paşilor din instalaţia dedicată sau puteţi beneficia de ajutorul unui Partener Somfy Expert.

5. Cameră sau alarmă?

Camera și alarma reprezintă soluții complementare:

  • Cu ajutorul alarmelor, vă protejați casa și familia împotriva intruziunilor și incidentelor domestice.

De la supraveghere la protecție de nivel înalt, Somfy va avea soluția cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră!

6. În cazul în care există o alertă, doriți să efectuați verificări personal sau implicați un profesionist? 

Dacă doriți să verificați situaţia personal, lucrurile sunt cât se poate de simple. Există o opțiune oferită de majoritatea soluțiilor noastre conectate, prin intermediul aplicației pentru telefonul inteligent.

Dacă mergeți în vacanță, călătoriți sau plecați în weekend, Somfy oferă servicii de securitate profesionale la cerere. De exemplu, vă puteți regla nivelul de protecție printr-un simplu clic în aplicația Somfy Protect. Activați servicii de securitate profesională fără niciun angajament. De la conexiune de urgență dacă există o pană de curent, până la monitorizare la distanță 24/7, puteți alege opţiunea în funcție de nevoile dumneavoastră!

7. Doriți mai mult decât protecția casei?

Alegând soluțiile Somfy, veți obține produse actualizate care sunt cu adevărat interesante. Acestea  oferă un înalt nivel de compatibilitate cu multe alte dispozitive.

Simularea prezenței vă atrage atenția? Rulouri automatizate, lumini care se aprind în funcție de intervalele orare programate etc. sau poate doriți ca sistemul dumneavoastră să vă avertizeze despre riscuri domestice precum incendii ori inundații. Acest lucru este posibil cu aajutorul produselor smart home Somfy si a sistemul nostru de automatizare a locuinței - TaHoma.

Acum că ați răspuns la toate aceste întrebări, este timpul să efectuați alegerea. Sistemul de alarmă care vi se potrivește 100% este disponibil, fără îndoială, aici!

Descoperiți oferta de camere de supraveghere video sau alarme Somfy.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu