Acces rapid

AVANTAJELE AUTOMATIZARII UNEI INVESTIȚII IMOBILIARE

Automatizarea proprietăților imobiliare poate fi cheia pentru asigurarea unor proiecte competitive pe o piață aflată în continuă transformare și pentru atingerea stării de confort a locatarilor.

Automatizarea unei investiții imobiliare cu ajutorul produselor Somfy

În cazul în care dețineți o proprietate imobiliară, cunoașteți lupta pentru găsirea chiriașilor perfecți. Veți dori să atrageți persoane care să fie mulțumite de locul pe care l-au închiriat, eliminând, în același timp, orice grijă a dumneavoastră, a proprietarilor. Locuințele de o calitate superioară atrag chiriași ideali, iar o modalitate garantată de a vă face proprietatea atractivă este automatizarea acesteia.

Automatizarea investiției imobiliare cu ajutorul Somfy reprezintă un cost care generează beneficii imediate, cu impact pe o perioada îndelungată. Este un proces simplu, cu beneficii complexe, care poate fi adaptat pentru a se potrivi cu prioritățile și bugetul dumneavoastră, iar când veți măsura gradul de interes generat, vă veți bucura că ați făcut această alegere.

Automatizare pentru confort

Transformați-vă investiția imobiliară într-o locuință cu un grad mare de căutare, automatizând-o pentru a putea  promova confortul și facilitățile sporite în rândul locatarilor. Integrați tehnologia Somfy pentru a controla în mod facil rulourile, jaluzelele, perdelele, copertinele, luminile, dar nu numai, dintr-un singur punct de comandă.

Soluțiile noastre de automatizare vă permit să configurați un mediu de locuit care să se potrivească preferințelor unice ale chiriașilor, dar și să le adaptați nevoilor în continuă transformare, fiind evolutive.

Automatizare pentru economisire

Automatizarea proprietății dumneavoastră poate aduce economii semnificative de energie. Senzorii pot reduce temperatura, pot stinge luminile și realiza multe alte acțiuni la momentele stabilite, scutind chiriașii de griji suplimentare sau de teama de a omite anumite aspecte.

În plus, rulourile exterioare motorizate dotate cu senzori de soare și de temperatură contribuie la păstrarea nivelului termic optim pe timpul iernii și pe timpul verii, reacționând în mod automat în funcție de parametrii stabiliți.

Vara, prin reducerea aportului de căldură  care intră  prin spațiile vitrate de la ferestre, reducem nevoia de climatizare, iar iarna, cu sistemele de umbrire închise se creează încă un strat de aer care scade pierderile de caldură din apartament către exterior. E, de fapt, o izolație suplimentară pe care echipamentul o oferă.

Economia în ceea ce privește încălzirea și aerul condiționat va face diferența pe factura dumneavoastră anuală de energie.

Automatizare pentru siguranță

Asigurând chiriașii că se vor simți în siguranță și protejați pe proprietatea dumneavoastră constituie un aspect esențial pentru atragerea acestora. Cu ajutorul soluțiilor de automatizare a locuinței Somfy, vă puteți optimiza siguranța printr-o serie de modalități simplu de gestionat.

Rulourile motorizate acționează ca un element de descurajare pentru pătrunderile prin efracție, protejând ferestrele care reprezintă partea cea mai vulnerabilă parte a casei. Setarea jaluzelelor și a luminilor conform unui orar configurat în prealabil înseamnă că acestea se pot deplasa singure atunci când chiriașii dumneavoastră se află în vacanță, pentru a simula activitatea și a oferi informația că se află cineva acasă!

 

Automatizare pentru liniște sufletească

Atunci când decideți să automatizați o investiție imobiliară, vă puteți bucura de stare de bine printr-o multitudine de factori. Veți atrage chiriași de calitate, veți avea măsuri suplimentare de securitate și puteți controla luminile, echipamentele motorizate de umbrire și accesoriile pentru ferestre de oriunde v-ați afla.

Suport în configurarea soluției Somfy

Dacă sunteți interesat de soluțiile de automatizare Somfy pentru investiția dumneavoastră imobiliară, nu ezitați  să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în identificarea soluţiei Somfy potrivite

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu