Acces rapid

AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU INSTALAREA PRODUSELOR MOTORIZATE SOMFY?

Help Me by Somfy este o aplicație pentru smartphone și tabletă care vă ghidează pas cu pas atunci când instalați produsele Somfy.

Aplicatia-help-me

Să instalați produse Somfy fără un manual? Nimic mai simplu. 

Ați avut recent dificultăți la configurarea unui punct de control, la reglarea setărilor motorului sau la finalizarea unei instalări? Știați că noua aplicație Help me este aici pentru a vă oferi o mână de ajutor? 

Help me este singura aplicație care vă ghidează pas cu pas atunci când instalați produsele Somfy și vă permite să o faceți fără un manual tipărit, indiferent de configurația de la fața locului. Acum, pur și simplu lăsați-vă ghidat. Căutarea manualului potrivit a luat sfârșit. Pe smartphone vei primi toate informațiile despre instalarea și setarea produselor.

Nu mai există riscuri de erori, nu mai este nevoie să apelați serviciul pentru clienți. O economie reală de timp și instalări care sunt întotdeauna un succes. 

Help me by Somfy sărbătorește primul an online!

Luna aceasta sărbătorim primul an de când aplicația mobilă Help me by Somfy a fost lansată. Din luna Februarie a acestui an aplicația este disponibilă și în limba română: instrucțiuni digitale pentru peste 140 de game de produse, disponibile prin intermediul a 530 de tutoriale. 

Deoarece vrem să sărbătorim alături de dvs. vă lansăm o provocare:

3🐣 ouă de Paște Help Me au fost ascunse în aplicație.
Vă invităm să le găsiți și să postați capturile de ecran printr-un comentariu la această postare până la 30 Aprilie. Dacă vă numărați printre primii trei  care le-au găsit veți primi un premiu surpriză din partea Somfy. (😉 ► 🍫).

#Indiciu 1 // Provocarea Help me: vânătoarea de ouă de Paște (aprilie 2022)

Îl așteptați cu toții, iată-l, celebrul indiciu al vânătorii de ouă de Paște în aplicația Help me 😍 Se găsesc 3 ouă de Paște: unul roșu, unul verde și unul albastru!

1 ou este ascuns în fiecare dintre cele 3 secțiuni ale paginii de pornire a aplicației dvs. Help me (Inițializare, Setări suplimentare și Depanare). Fiți foarte atenți pentru că le veți găsi într-un „i” mic  (informații) - secțiunea „Am nevoie de ajutor” în cadrul tutorialelor. Mai mult, rețineți că acestea sunt ascunse în conținutul disponibil în întreaga lume 🤔, iar aplicația trebuie să fie updatată la ultima versiune.

#Indiciu 2 // 20 Aprilie 2022

  • Oul roșu de Paște: este bine ascuns într-un tutorial pentru RTS pentru storuri romane și jaluzele plisate.
  • Oul verde de Paște: se găsește în categoria senzori.
  • Oul albastru de Paște: când cauți explicații despre o reacție exterioară a motorului.

#Indiciu 3 // 21 Aprilie 2022

  • Oul roșu: aruncați o privire la tutorialele Cord Lift 32 RTS
  • Oul verde: îl veți găsi într-un tutorial despre senzorul de vânt
  • Oul albastru: motorul se mișcă numai un sfert de tură

Postează într-un comentariu la această postare capturile de ecran imediat ce ai găsit cele 3 ouă de Paște. Primii 3  care le vor găsi vor primi ciocolată să împartă și cu colegii (sau nu 😉) și materiale promo personalizate. Ai timp până pe 30 aprilie!  Vânătoare placută ! 👀

DESCARCĂ HELP ME  

Descarcă acum aplicația Help me din Google Play sau Apple Store.

 

 

 

 

 

 

Aflați mai multe
Categorii

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu