Acces rapid

CONTROLAȚI CASA CU AJUTORUL TELECOMENZILOR ȘI ÎNTRERUPĂTOARELOR SOMFY

Cu Somfy, controlați inteligent, din telecomenzi și întrerupătoare, acționarea rulourilor, jaluzelelor, copertinelor, ușilor de garaj, porților, etc.

Automatizarea casei dumneavoastră cu ajutorul Somfy vă face viața mai ușoară și vă economisește timp prețios. În cazul în care sarcinile au fost cândva manuale, puteți acum să vă controlați jaluzelele, perdelele și chiar iluminatul din telecomenzi și întrerupătoare sau prin comenzi vocale.

Având mai multe opțiuni de control disponibile, consultați ghidul nostru de mai jos pentru a descoperi care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Controlul echipamentelor cu telecomenzi și întrerupătoare Somfy

Somfy a conceput soluţii de comandă motorizată şi automată care să întrunească cerinţele variate şi care asigură, în acelaşi timp, o mai mare siguranţă, calitate a vieţii şi economii de energie. Indiferent că vorbim despre o construcţie nouă sau un proiect de renovare.

Rulourile sau alte sisteme exterioare de umbrire se pot controla din telecomenzi și întrerupătoare, printr-un singur click sau puteți programa scenarii care să se adapteze stilului de viaţă zilnic.

De exemplu, telecomanda Nina poate controla cu ușurință echipamentele motorizate şi luminile, în grup sau individual. Ecranul tactil cu dimensiune mare transformă utilizarea acesteia într-o adevărată plăcere. Nina utilizează tehnologia io-homecontrol® pentru uşurinţă şi performanţă sporită.

Întrerupătoare montate pe perete

Fie că rătăciți în permanență telecomenzile sau pur și simplu nu doriți să aveți câte o telecomandă diferită pentru fiecare aparat, întrerupătoarele Smoove marca Somfy cu montare pe perete sunt soluția pentru dumneavoastră.

Comenzile Smoove sunt disponibile în trei finisaje pentru ecran și în șapte culori de carcasă moderne, inclusiv argintiu, bambus deschis și nuc, pentru a se potrivi cu orice decor.

Controlați cu ușurință toate produsele Somfy RTS dintr-o singură unitate Smoove, cu opțiuni pentru 1, 2 și 4 canale, permițându-vă să operați mai multe produse în același loc.

Telecomenzi

Dacă telecomenzile sunt mai pe placul dumneavoastră, vă punem la dispoziție o gamă largă de opțiuni. Controlați toate soluțiile RTS Somfy simultan cu ajutorul telecomenzilor noastre, funcționalitatea aflându-se la propriu în mâinile dumneavoastră.

Situo RTS

Cu un design elegant și sofisticat, aveți mai multe opțiuni de culoare alb, argintiu, auriu și roz auriu. Versiuni cu 1, 2 și 5 canale pentru a acționa mai multe echipamente de umbrire cu o singură telecomandă.

Versiunea Situo Variation proiectată pentru jaluzele venețiene dispune de o rotiță inovatoare pentru derulare, astfel încât să puteți regla lamelele în mod precis și rapid. 

Alte opțiuni de control: prin telefonul inteligent

Cel mai simplu mod de a controla sistemele de umbrire motorizate pentru ferestre este chiar de pe telefonul inteligent! Este adevărat, puteți acționa jaluzelele, perdelele, copertinele și multe alte dispozitive de pe telefonul mobil, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Cel mai simplu mod de a controla sistemele de umbrire motorizate pentru ferestre este chiar de pe telefonul inteligent! Este adevărat, puteți acționa jaluzelele, perdelele, copertinele și multe alte dispozitive de pe telefonul mobil, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Cu aplicația Connexoon Ferestre RTS, soluțiile motorizate Somfy sunt într-un singur loc, permițându-vă să le deschideți și să le închideți pe toate cu o singură atingere.

Control vocal

Ați ajuns vreodată acasă după o zi lungă, cu mâinile ocupate de cumpărături? Jaluzelele și perdelele sunt larg deschise și ați simțit cum toată lumea vă privește? Dar atunci când în sfârșit vă urcați în pat și vă amintiți că ați uitat să închideți lumina în baie?

Datorită compatbilităţii cu asistenţii vocali, nu trebuie să depuneți nici cel mai mic efort. Pur și simplu controlați vocal echipamentele automatizate cu ajutorul Google Assistant sau Amazon Alexa. Relaxați-vă și bucurați-vă de avantajele controlului de tip „hands free”.

Automatizarea locuinței

Încă nu v-am prezentat cea mai amplă opțiune. Toate cele menționate mai sus sunt opțiuni grozave pentru controlul automatizat al soluțiilor Somfy. Dar nu ar fi mai bine dacă soluțiile de umbrire pentru ferestre funcţiona automat?

Vestea bună e că acest lucru chiar este posibil! Programați scenarii astfel încât jaluzelele, perdelele, rulourile și copertinele să se deschidă și să se închidă singure. Este o modalitate perfectă de a simula prezența și de a vă proteja locuința în timp ce sunteți plecat în vacanță!

Instalați senzori solari și de temperatură pentru a închide automat jaluzelele atunci când este prea cald pentru a vă menține casa răcoroasă pe timpul verii. Iar pe timpul iernii, acestea să se închidă înainte de a apune soarele pentru a menține căldura la interior.

Descoperă soluția TaHoma.

Bucurați-vă de tot timpul liber și lăsați soluțiile de automatizare a casei să lucreze pentru dvs.!

Sunteți interesat de soluțiile Somfy?

Dacă vă interesează confortul controlului simplificat, din telecomenzi și întrerupătoare Somfy sau chiar vocal, ne găsiţi AICI.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu