Acces rapid

CUM SĂ ASIGURAȚI PROTEJAREA CASEI CU AJUTORUL SOLUȚIILOR DE AUTOMATIZARE

Adăugarea soluțiilor de automatizare pentru locuință aduce cu sine câteva caracteristici interesante și poate spori siguranța acesteia.

Home Security

Produsele Somfy oferă un mod convenabil de a spori siguranța casei și de a asigura liniște sufletească. Consultați acest material pentru a afla mai multe despre siguranță ca parte a soluțiilor de automatizare a locuinței.

SIGURANȚĂ PE DURATA CONCEDIULUI

Atunci când plecați în vacanță, meritați să vă simțiți relaxați fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru bunuri. Automatizarea locuinței poate juca un rol esențial în asigurarea faptului că, în timp ce vă aflați în vacanță, casa dumneavoastră este protejată și în siguranță.

Echipamente motorizate de umbrire pentru ferestre

O locuință în care nu este detectată activitate poate atrage atenția infractorilor atunci când nu sunteți acasă. Folosind unități de comandă și senzori pentru deplasarea echipametelor de umbrire în diferite momente ale zilei, puteți imita activitatea și simula prezența.

Folosind aplicația Connexoon Window RTS, aveți posibilitatea de a programa echipamentele de umbrire într-un orar configurat  în prealabil. Somfy va face toată munca pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți relaxa în vacanță.

Iluminat automat

În mod similar cu echipamentele motorizate de umbrire pentru ferestre, un sistem de iluminat automat va face ca locuința să pară ocupată, fiind mai puțin predispusă să atragă atenția persoanelor nedorite.

Prin soluțiile de automatizare Somfy, puteți controla iluminatul din casa dumneavoastră de la distanță, prin intermediul telefonului inteligent. În mod alternativ, îl puteți seta într-un orar configurat în prealabil, ca element și mai convingător de descurajare.

RULOURI MOTORIZATE

Atunci când se încearcă pătrunderea prin efracție într-o locuință, infractorii vizează partea cea mai vulnerabilă: ferestrele. Rulourile motorizate nu numai că vor crea o barieră suplimentară de protecție​ pentru ferestre, ci pot fi și controlate de la distanță. Dacă vă aflați la birou și vremea se înrăutățește, ori dacă sunteți în vacanță, puteți controla cu ușurință rulourile cu ajutorul unui singur click în aplicația de mobil.

În acest fel, locuința nu va fi doar mai protejată, dar oamenii vor crede, de asemenea, că vă aflați acasă şi se vor descuraja tentativele de pătrundere prin efracție.

Dacă sunteți interesați de soluțiile de automatizare Somfy pentru locuința dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în identificarea soluţiei Somfy potrivite. 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu