Acces rapid

CUM SĂ VĂ BUCURAȚI DE UN SOMN ODIHNITOR

Vă puteți relaxa și bucura de un somn odihnitor în timp ce echipamentele conectate lucrează pentru dumneavoastră.

Gestionarea corecta a tehnologiei şi a multitudinii de dispozitive pe care le deţinem contribuie la un somn odihnitor.​

Cea mai mare provocare este reprezentatǎ de gestionarea ecranelor instalate în dormitor, a luminii albastre a acestora și de dificultatea de a le opri la timp.

Tehnologia, sub forma sistemelor automate, prezintă avantaje majore în a vă ajuta să beneficiați de un somn bun. Calitatea somnului se va îmbunătăți atunci când sistemele personalizate de automatizare a locuinței funcționează în fundal, pentru a vă menține confortul și siguranță pe toată durata nopții.

Sisteme automate de iluminat

Iluminatul - prea mult, prea puțin sau incorect - constituie un factor important în calitatea și menținerea somnului.

Sistemele de iluminat cu lumină rece vă ajută să vă treziți în mod natural, iar sistemele de iluminat cu lumină caldă vă ajută să vă relaxați și să adormiți, astfel încât instalarea de lumini pe care să le programați să se aprindă și să se oprească în diferite momente ale zilei sau ale nopții vă poate ajuta sau restabili ritmul circadian, fără a vă da seama de acest lucru.

În plus, ecranele dispozitivelor dumneavoastră pot fi setate să întrerupă automat lumina albastră pe durata nopții pentru a vă îmbunătăți calitatea somnului.

O noapte bună

Prin configurarea unui scenariu de somn în cadrul sistemului dumneavoastră de automatizare a locuinței, vă puteți relaxa și lăsa casa să lucreze pentru dumneavoastră. Puteți activa acest scenariu de pe telefon, din aplicaţiile dedicate de mobil. Mai mult decât atât, aveți posibilitatea de a programa scenariul astfel încât să înceapă la o anumită oră. Închideți toate jaluzelele și perdelele și stingeți luminile din jurul casei, reducând intensitatea celor din dormitor, pentru a vă oferi o senzație de pace, confort și siguranță, astfel încât să puteți adormi cu ușurință.

Treziți-vă odihniţi

După un somn odihnitor pe durata nopții, nu e de dorit să disipăm liniștea obținută începând dimineața cu o alarmă asurzitoare. În mod similar cu varianta de configurare a scenariului de somn, puteți programa ca jaluzelele din dormitor să se deschidă în liniște dimineața, lăsând lumina caldă și blândă a soarelui să vă trezească natural.

Soluții de automatizare a locuinței

Automatizarea locuinței reprezintă o opțiune de stil de viață în creștere rapidă, care oferă confort și eficientă energetică, iar datorită ideilor creative și suportului din partea echipei Somfy, sarcinile casnice cotidiene sunt simplu de automatizat, chiar și atunci când vă aflați departe de casă.

De peste 50 de ani, Somfy oferă la nivel mondial produse inovatoare pentru automatizarea locuinţei şi am contribuit la crearea unui stil de viaţă confortabil pentru milioane de utilizatori din întreaga lume.

Aveți nevoie de mai multe informații despre soluțiile de automatizare a locuinței? Vă rugăm să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în identificarea soluţiei Somfy potrivite. 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu