Acces rapid

GHID DE UTILIZARE GOOGLE ASSISTANT - SOMFY

Google Home este un hub pentru automatizarea locuinței, cu activare vocală facilitată de asistentul virtual Google Assistant

Google Assistant vă poate ajuta să redați muzică, să ascultați cele mai noi știri și starea vremii, să efectuați și să primiți apeluri telefonice, să vă controlați dispozitivele inteligente de acasă, să setați cronometre și alarme și să primiți memento-uri care să vă ajute să vă organizaţi în cel mai simplu mod posibil! Nu trebuie decât să solicitați verbal aceste acţiuni.

Asistentul virtual inteligent

Google Assistant este întotdeauna pregătit pentru a vă ajuta. Folosiți una dintre comenzile vocale de activare: „OK, Google” sau „Hey, Google”.

Inteligența artificială sofisticată poate efectua până la trei comenzi într-o singură propoziție, iar Google Assistant le va efectua și va aștepta apoi solicitarea următoare. De asemenea, puteți programa o întreagă rutină și îi puteți da un nume simplu, iar Google Assistant va efectua secvența complexă de fiecare dată când rostiți denumirea respectivă.

De exemplu, o rutină de dimineață ar putea reda știrile și vremea, deschide rulourile, jaluzelele și perdelele motorizate, poarta de acces, porni aparatul de cafea, v-ar putea aminti ce aveți prevăzut în agenda zilnică și v-ar putea anunța când a sosit timpul pentru întâlnirile pe care le aveţi planificate, toate acestea printr-o simplă comandă vocală.

Ce altceva poate face Google Assistant?

Google Home poate răspunde la o gamă uriașă de comenzi de bază care vă pot oferi informații generale sau personalizate ce vă ajută să vă organizați ziua. Vă poate spune ora în orice locație din lume, poate seta cronometre și alarme, vă poate reaminti lucrurile pe care i le-ați spus și vă poate comanda chiar și o maşina prin Uber.

Google Home funcționează acum cu peste 1000 de dispozitive diferite pentru a le automatiza prin control vocal, iar dumneavoastră aveți posibilitatea de a programa fiecare difuzor pentru a controla în mod specific dispozitivele inteligente din încăperea respectivă, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Compatibilitatea cu soluţia smart home Somfy TaHoma

Imaginați-vă că ajungeți acasă cu brațele pline de cumpărături, casa este întunecată și vă este dificil să activaţi sistemele de iluminare. Aici poate interveni Google Assistant pentru a deschide sistemele de umbrire și a aprinde luminile pentru dumneavoastră.

Cum? Unitatea de comandǎ smart home Somfy TaHoma este compatibilǎ cu Google Assistant, astfel că, prin intermediul unei boxe Google integrate în aplicația TaHoma, permite controlul vocal al echipamentele motorizate din locuință, precum rulouri, jaluzele, perdele, draperii, copertine, dar şi a echipamentelor smart home compatibile TaHoma. 

Lista produselor compatibile se aflǎ aici.

Puteți să utilizați comenzile vocale pentru:

  • A lansa un scenariu creat în unitatea de comandă TaHoma, prin aplicația de mobil;
  • A controla un echipament, utilizând denumirea pe care i-ați dat-o în aplicația TaHoma;
  • A controla mai multe echipamente deodată.

Sunteţi în căutarea unor soluții pentru automatizarea locuinței?

Indiferent de aria geografică, ajungem la dvs cu soluții de automatizare cu sprijinul partenerilor noștri SOMFY EXPERT. Accesaţi acest CONFIGURATOR pentru a alege un partener în funcție de zona țării în care vă aflaţi sau contactaţi-ne direct utilizând datele de CONTACT: somfy.romania@somfy.com | 0374.490.355

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu