Acces rapid

LOCUINȚE PRIETENOASE PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Protejarea planetei este o preocupare actuală majoră. Vom descoperi în cele ce urmează care este rolul pe care îl au echipamentele de umbrire automatizate în acest context.

Casa se transformă într-un spațiu primitor atunci când ne asigură elementele de confort personal și se pliază pe nevoile individuale.

Soluțiile de automatizare a locuinței elimină sarcinile repetitive, astfel încât să câștigăm mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubim.

Pot aduce, de asemenea, un plus de confort prin gestionarea centralizată a iluminatului, muzicii, dar și prin accesul la funcții de control vocal.

Mai mult decât atât, un sistem de automatizare a locuinței va îmbunătăți eficiența energetică a casei, aspect care, la rândul său, va contribui la protejarea mediului înconjurător.

Control: de acasă sau de la distanță

Automatizarea locuinței vă sporește confortul de zi cu zi atunci când vă aflați acasă, dar vă oferă și acces de la distanță atunci când sunteți plecați.

Indiferent dacă ați uitat să stingeți luminile sau ați lăsat accidental copertina extinsă, aveți posibilitatea de a acționa totul de pe telefon, prin intermediul aplicației TaHoma.

Economie de energie

O casă inteligentă este o locuință eficientă din punct de vedere energetic, fiind unul dintre motivele principale pentru integrarea soluțiilor de automatizare a locuinței la scară largă.

Aveți posibilitatea de a configura luminile cu senzori de mișcare pentru a se opri automat atunci când camera este goală. Puteți programa jaluzelele și perdelele motorizate să se deschidă pentru a lăsa să pătrundă soarele dimineții și să se închidă după-amiaza înainte de a crește prea mult intensitatea soarelui.

Aparatul dumneavoastră de încălzire și răcire poate fi declanșat de termostatul Somfy pentru a se opri atunci când temperatura din cameră devine confortabilă.

Toate acestea ajută la reglarea temperaturii în interiorul casei dumneavoastră în mod optim, ceea ce poate aduce o diferență semnificativă la facturile de energie.

Echipamentele de umbrire pentru ferestre

Echipamentele de umbrire pentru ferestre, rulouri, obloane, jaluzele de interior, perdele, copertine, au un impact major în ceea ce privește aspectul unei încăperi, iar motorizarea lor crește gradul de confort fără a mai fi nevoie de controlul independent al iluminatului și încălzirii.

  • Mențin locuința răcoroasă pe timpul verii prin folosirea senzorilor solari și de temperatură care se activează automat pe măsură ce soarele se deplasează pe cer, închizând echipamentele de umbrire atunci când este nevoie.
  • În timpul iernii, căminul dumneavoastră este încălzit în mod natural, întrucât echipamentele de umbrire se deschid atunci când detectează temperatura exterioară, pentru a permite căldurii naturale să pătrundă în încăpere.

Pentru confort sporit, echipamentele de automatizare Somfy sunt compatibile cu Google Assistant și Amazon Alexa, asistenții vocali care permit o acționare ușoară prin intermediul comenzilor vocale.

Soluții de automatizare a locuinței 

Automatizarea locuinței reprezintă o opțiune de stil de viață în creștere rapidă, care oferă confort și eficientă energetică, iar datorită ideilor creative și suportului din partea echipei Somfy, sarcinile casnice cotidiene sunt simplu de automatizat, chiar și atunci când vă aflați departe de casă.

De peste 50 de ani, Somfy oferă produse inovatoare pentru automatizarea locuinţei şi a contribuit la crearea unui stil de viaţă confortabil pentru milioane de utilizatori din întreaga lume.

Aveți nevoie de mai multe informații despre soluțiile de automatizare a locuinței? Vă rugăm să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în identificarea soluţiei Somfy potrivite. 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu