Acces rapid

SETAȚI ATMOSFERA ÎN INTERIOR CU UN SISTEM DE CASĂ INTELIGENTĂ

Permiteți casei să creeze singură atmosfera în interior, personalizată pentru fiecare moment, cu ajutorul unui sistem de casă inteligentă Somfy.

Casa reprezintă refugiul fiecăruia, iar o atmosferă potrivită face o mare diferență. Fie că finalizați un proiect important de la biroul de acasă, fie că petreceți cu prietenii sau urmăriți cel mai recent film din aplicația home theater. Așadar, setarea atmosferei potrivite de fiecare dată poate consuma timp prețios și poate fi incomodă atunci când aveți multe alte lucruri de rezolvat. Există însă o cale mai simplă?

Sigur că DA! Ce spuneți de un sistem de casă inteligentă Somfy cu care să personalizați atmosfera din interior pentru fiecare ocazie?

Cum funcționează? Prin simpla apăsare a unui buton de pe telefonul inteligent sau printr-o comandă vocală, puteți controla perdelele și jaluzelele sau chiar iluminatul fără a vă ridica de pe scaun sau a vă lăsa oaspeții singuri.

 

Relaxare cu un sistem de casă inteligentă

Ați avut o zi lungă la serviciu și singurul gând este să reveniți acasă și să vă relaxați.

Un sistem de casă inteligentă Somfy poate începe să funcționeze în avantajul vostru chiar înainte de a părăsi biroul. Puteți controla iluminatul și sistemele de umbrire automatizate de la distanță, astfel încât locuința să fie exact așa cum preferați imediat ce intrați pe ușă.

Nu mai trebuie să vă faceți griji că reveniți acasă și găsiți locuința expusă privirilor vecinilor fiindcă toate jaluzelele sunt deschise. Programați soluțiile de umbrire pentru ferestre să se închidă înainte de a ajunge acasă pentru a vă bucura de un grad sporit de intimitate de fiecare dată.

Reinventați ”Seara de film”

Bucurați-vă de o seară de film cu prietenii sau familia alături de floricele, la fel ca într-un cinematograf adevărat, însă mult mai personalizat.

De pe scaunul dumneavoastră confortabil puteți închide jaluzelele sau perdelele, reduce intensitatea luminilor, alege un film și controla volumul.

Singurul lucru pentru care va trebui să vă ridicați este ca să aduceți mai multe floricele.

Seară romantică memorabilă

Vă puteți bucura de o seară romantică acasă fără efort cu ajutorul unui sistem de casă inteligentă! Reglați luminile ambientale, precum și poziția jaluzelelor și a perdelelor fără a fi nevoie să părăsiți brațele partenerului.

Începeți cu zona pentru servit masa, continuați cu living-ul, dormitorul, folosind funcția de control vocal a sistemului de automatizare a locuinței. Este cu adevărat impresionant, nu-i așa?

Petreceri de neuitat

Automatizarea locuinței cu un sistem de casă inteligentă este de neprețuit atunci când petrecem timp cu invitații noștri.

Puteți să le acordați atenție deplină și să vă distrați în timp ce controlați iluminatul, muzica și umbrirea exterioară de oriunde, chiar și în zona de divertisment de pe terasă.

Birou confortabil

Nu este nimic mai neplăcut decât să încerci să lucrezi la un proiect și să fii nevoit să te ridici pentru a regla jaluzelele sau perdelele. Este atât de greu să te concentrezi din nou când revii la lucru.

Acum puteți face totul de la biroul de acasă printr-o simplă apăsare de buton sau prin control vocal, astfel încât nici nu trebuie să vă întrerupeți activitatea.

Automatizări Somfy pentru o casă smart

Instalarea unui sistem de casă inteligentă Somfy vă permite economisirea de timp și energie, iar sarcinile repetitive zilnice sunt chiar mai simplu de automatizat, chiar și atunci când vă aflați departe de casă.

De peste 50 ani, în cadrul Somfy creăm soluții de automatizare pentru spații rezidențiale și comerciale. Puteți conta pe echipa noastră de specialişti pentru a beneficia de suport în identificarea celei mai bune soluţii pentru proiectul casei dumneavoastră. 

Accesaţi acest CONFIGURATOR pentru a alege un partener Somfy Expert, în funcție de zona țării în care vă aflaţi, sau contactaţi-ne direct utilizând datele de CONTACT: somfy.romania@somfy.com | 0374.490.355

 

 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu