Acces rapid

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE UNITATEA DE COMANDĂ CONNEXOON WINDOW RTS

Cu ajutorul aplicației Connexoon Ferestre, puteți controla echipamentele de umbrire motorizate din locuință prin simpla apăsare a unui buton.

Cum să profitați la maximum de aplicația Connexoon Window RTS

Odată cu avansul tehnologic rapid, utilizarea produselor pentru crearea unei case smart devine o alegere standard. În trecut, casele smart și tehnologia inteligentă puteau fi considerate o tematică pentru viitor. Astăzi, acestea sunt o parte importantă din viața noastră de zi cu zi.

Pătrundeți astfel în universul automatizării locuinței care vă poate îmbunătăți stilul de viață din interiorul casei. Unitatea de comandă pentru automatizarea locuinței și aplicația cu același nume - Connexoon Window RTS - vă permite să controlați umbrirea ferestrelor într-un mod foarte simplu. În plus, puteți să vă bucurați și de alte avantaje pe care aceasta le oferă.

Regăsiți mai jos un scurt ghid privind utilizarea și beneficiile aplicației Connexoon Window RTS.

Simplitate în utilizare

Unitatea de comandă Connexoon Window RTS se conectează direct la router pentru accesul la internet, pentru a realiza o configurare simplificată. Connexoon Window RTS comunică cu echipamentele de umbrire motorizate Somfy prin tehnologia radio RTS şi permite controlul acestora chiar și atunci când sunteți departe de casă. Totul este posibil prin intermediul unei aplicaţii de mobil instalare pe telefonul dvs,!

Controlul soluțiilor de umbrire automatizate

Prin simpla apăsare a unui buton de pe o telecomandă Somfy, din aplicația de mobil sau prin intermediul unei comenzi vocale, aplicația Connexoon Window RTS va controla soluțiile de umbrire motorizate ale ferestrelor. Aveți posibilitatea de a gestiona cu precizie nivelul luminii naturale care pătrunde în interiorul casei, dar și intimitatea casei dumneavoastră, de oriunde v-ați afla. Toate soluțiile motorizate Somfy RTS pot fi controlate prin aplicația dedicată instalată pe telefonul mobil, inclusiv jaluzelele, perdelele, copertinele, ecranele de proiecție și, în plus, chiar corpurile de iluminat compatibile, oferindu-vă control asupra casei dumneavoastră.

Cum funcționează Connexoon Window RTS?

După instalarea echipamentelor de umbrire motorizate Somfy, cu tehnologie RTS, conectați unitatea de comandă Connexoon Window RTS direct la router și la o sursă de alimentare. Apoi, vă înregistrați dispozitivul pe www.somfy-connect.com și descărcați aplicația Connexoon Window RTS din App Store sau Google Play. Apoi urmați instrucțiunile de pe ecran și programați-vă soluțiile automatizate.

Pentru a descoperi funcțiile unității de comandă Connexoon Window RTS, te invităm să vizionezi prezentările de mai jos:

În concluzie

Aplicația Connexoon Window RTS creată de Somfy este un prim pas pentru automatizarea casei. Nu trebuie să vă faceți griji dacă ați lăsat luminile aprinse după ce ați ieșit din casă. Sau că mobilierul se va deteriora din cauza luminii puternice a soarelui când sunteți plecat în vacanță. Controlul jaluzelelor motorizate și al iluminatului cu ajutorul soluțiilor Somfy se află în mâinile dumneavoastră, indiferent unde vă aflați.

Aveți întrebări? Suntem aici pentru a vă răspunde.

Dacă sunteți interesat de aplicația Connexoon Window RTS pentru locuința dumneavoastră sau pur și simplu doriți să aflați mai multe informații, ne găsiţi AICI sau pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn.

 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu