Acces rapid

UȘUREAZĂ-ȚI RUTINA ZILNICĂ DE ACASĂ

TaHoma switch este primul control inteligent pentru centralizarea și conectarea echipamentelor pentru locuință. Există moduri mai bune de a-ți petrece timpul acasă decât cu sarcini repetitive.

TaHoma_switch_smart_control

O Dimineață de Luni Obișnuită – Fiecare Dimineață

Tu, dimineața...în fiecare dimineață plecând de acasă la serviciu: Închizi ruloul , stingi lumina. Închizi ruloul 2, stingi lumina. Închizi ruloul 3, închizi ruloul 4, închizi ruloul 5. Stingi lumina. Deschizi ușa garajului. (Din fericire, se închide singură!)

Tu, seara...în fiecare seară venind acasă: Deschizi ușa garajului. Aprinzi lumina. Deschizi ruloul 5, deschizi ruloul 4, deschizi ruloul 3. Aprinzi lumina, deschizi ruloul 2. Aprinzi lumina, deschizi ruloul 1.

Pare repetitiv? Plictisitor, poate? Dar întotdeauna necesar. Sincer, nu realizăm câtă rutină sunt multe dintre sarcinile noastre zilnice – și cât timp petrecem cu ele când am putea face ceva mult mai important!

De la Motorizat la Conectat la Armonie

Instalarea rulourilor motorizate, a jaluzelelor electrice, a copertinei sau a porții motorizate reprezintă primul pas către un stil de viață confortabil. Nu este nevoie să mai folosiți forța brațelor sau să coborâți din mașină atunci când deschideți și închideți diferitele soluții de automatizare a locuinței din casa dvs. Este mult mai convenabil și mult mai confortabil.

Cu toate acestea, este posibil să mergeți și mai departe... Adăugând o notă de conectivitate echipamentelor dvs. face o diferență atât de practică în viața dvs. Începând prin a vă ușura rutina zilnică. Ce-ar fi dacă tot ce ar trebui să faci în fiecare dimineață și în fiecare seară pentru a-ți închide și deschide locuința ar fi să apeși pe un buton?

Centralizați Echipamentele Inteligente cu TaHoma switch

Acum este posibil, cu TaHoma switch. Noul control inteligent de la Somfy are două butoane personalizabile care centralizează echipamentele tale inteligente. Sunt foarte ușor de programat în aplicația TaHoma, în orice mod dorești, astfel încât să se potrivească rutinei tale zilnice. Când atingi unul dintre butoanele de lansare a scenariului, acesta se lansează imediat.

Ce scenariu ți s-ar potrivi?

Scenariu 1, Plecarea de acasă: Închizi rulourile electrice, stingi luminile și activezi alarma.

> Știi că locuința ta este în siguranță atunci când pleci.

Scenariu 2, Întoarcerea acasă: aprinzi luminile și deschizi rulourile.

> Te poți relaxa din momentul în care intri pe ușă.

Scenariu 1, Bună Dimineața: jaluzelele electrice se deschid și luminile se reglează așa cum le-ați programat.

> Ai timp să te bucuri de cafeaua proaspătă.

Scenariu 2, Noapte Bună: Toate jaluzelele tale electrice se închid, termostatul conectat comută în modul „eco” și luminile se sting.

> Cu excepția lămpii tale de noptieră, astfel încât să poți citi într-o lumină blândă șirelaxantă.

Scenariu 1, Seară Confortabilă: Perdelele electrice se închid, intensitatea luminii scade și muzica preferată este redată, pentru a te ajuta să te relaxezi.

> Cuibărește-te adânc în canapeaua ta …

Scenariu 2, Seară Confortabilă cu Prietenii: . Cu o singură atingere deschideți copertina, aprindeți luminile exterioare și porniți muzica preferată 

> Paharele și băuturile sunt deja pregătite!

Sau creează-ți propriile scenarii, care să se potrivească stilului tău de viață și rutinelor tale.

Trei Moduri prin care Puteți Controla Echipamentele

TaHoma switch vă oferă posibilitatea de a vă controla echipamentele printr-unul din cele trei moduri. Pe lângă posibilitatea de a le controla din unitatea inteligentă, puteți folosi și aplicația TaHoma pentru smartphone, controlând echipamentele de oriunde, sau programându-le să ruleze automat. Sau cu ajutorul unui asistent vocal*, când aveți mâinile ocupate sau din mașină. Doar cereți și se rezolvă! 

Așa că eliberați-vă de sarcinile repetitive și adaugă noi funcționalități locuinței tale. Cu echipamentele inteligente pentru locuință, ți se deschide o lume de noi posibilități. Comutați între ele printr-o singură atingere.

* Necesită un asistent vocal suplimentar (disponibilitate în funcție de țară)

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu