Acces rapid

CEREȚI ȘI SE REZOLVĂ!

Cu TaHoma® switch, aveți trei moduri prin care puteți controla echipamentele: cu unitatea inteligentă prin cele două butoane de lansare a scenariilor, cu aplicația TaHoma® sau cu asistenții vocali.

TaHoma switch este cea mai recentă inovație Somfy, primul control inteligent care centralizează și conectează dispozitivele inteligente din locuința dvs. Adăugând o notă de conectivitate casei tale, îți faci viața mai ușoară.

TaHoma switch și comanda vocală - aliații perfecți

Prin însăși natura sa, unitatea de comandă inteligentă cu cele două butoane de lansare a scenariilor este ideal atunci când pleci de acasă sau când revii acasă. O puteți pune în hol aproape de intrarea în locuință. Când ieșiți, acționați toate echipamentele dintr-o singură atingere. De exemplu, rulourile electrice se închid, luminile se sting și termostatul conectat trece în modul „eco”. Când reveniți acasă, atingeți cel de-al doilea buton de pornire a scenariului și aveți o casă primitoare cu o singură atingere: rulourile se ridică, sistemul de încălzire pornește și luminile se aprind.

Pentru mai multe produse si echipamente inteligente pentru locuință sau mai multe scenarii, poate fi mai practic să le controlați cu ajutorul telefonului, atât când sunteți acasă sau de la distanță, cât și prin control vocal, prin intermediul asistenților vocali compatibili sau asistentul vocal al telefonului, acasă sau din mașină.

Soluția perfectă pentru confort și rapiditate

Să ne imaginăm, spre exemplu, că stați confortabil pe canapea, citindu-le copiilor o poveste sau la birou lucrând la o schiță pentru noua bucătărie. Vă dați seama dintr-o dată că lumina a devenit cam slabă și v-ați dori să ridicați jaluzelele. Dar e greu să vă ridicați cu cel mic în brațe sau cu colile de hârtie în poală. Și telefonul... e undeva... În buzunarul ăsta? Pe măsuța de cafea?

Dacă aveți mâinile ocupate puteți folosi oricând comanda vocală. TaHoma switch este compatibilă cu cei trei asistenți vocali principali de de piață: Google Assistant, Amazon Alexa și Apple Siri*. Puteți controla vocal cu ușurință  orice echipament, mai multe sau chiar să lansați un scenariu. Dacă ești prea confortabil unde ești sau telefonul tău... este pe undeva... Vorbește! Tu lansează comanda, produsul Somfy execută.

Compatibilă cu asistentul vocal preferat

Indiferent de preferința dvs., fie că sunteți un fan declarat Apple, mai mult decât OK cu Google sau fidel Alexa, toate sunt compatibile cu TaHoma switch. Creați-vă scenariile preferate și veți descoperi rapid cât de ușor și convenabil este să le lansați prin comandă vocală.

Google Assistant

Prin intermediul boxelor conectate de la Google care au Google Home sau Google Assistant, puteți controla unul sau mai multe echipamente sau puteți lansa un scenariu, atât când sunteți acasă, cât și de oriunde, folosind smartphone-ul sau tableta compatibilă cu Android sau iOS. 

Să ne imaginăm că ați plecat de acasă și ați uitat să închideți rulourile electrice pentru a vă menține casa răcoroasă într-o zi caniculară. Spuneți doar „Ok Google, close livingroom roller shutters (Ok Google, închide rulourile din sufragerie)”. Sau când conduceți spre casă seara târziu, nu mai este nevoie să căutați telecomanda. Cereți Google să vă deschidă poarta și ușa garajului. 

Amazon Alexa

Cu Alexa de la Amazon este la fel de simplu și, de asemenea, controlează un echipament, mai multe sau poate lansa un scenariu.

Copiii și-au terminat temele și ați finalizat curățenia în bucătărie... Hmm, tot ce a mai rămas pentru a încheia weekendul este un film împreună! De pe canapea, dai o comandă vocală, „Alexa, lansează scenariul seară de film! (Alexa, launch the movie night scene!)”. Jaluzelele electrice coboară și luminile se sting pe măsură ce începi să alegi ce să urmărești.

În dimineața următoare, pentru a începe săptămâna bine, spui „Alexa, lansează scenariul bună dimineața (Alexa, turn on good morning)”, iar jaluzelele motorizate se deschid în timp ce playlist-ul Amazing Monday este redat în boxe

Apple Siri

Ajutorul lui Siri nu este mai puțin prețios. Pe terasa ta, stai cu prietenii la un grătar, dar soarele începe să fie prea puternic... „Hei, Siri? Închide copertina”, iar atmosfera plăcută de vară continuă la umbră.

Sau ați putea pleca cu mașina dvs. cu Apple CarPlay inclus într-o zi frumoasă de iarnă. Cereți-i lui Siri să vă deschidă jaluzelele și lăsați soarele să vă încălzească în mod natural casa.

De pe canapea, din mașină sau de pe terasă, controlul vocal al sistemelor și echipamentelor dvs. inteligente pentru locuință vă oferă confortul dorit în câteva secunde.

Compatibilitatea produsului cu Apple Homekit poate varia în funcție de țară. Vă rugăm să contactați reprezentantul local Somfy pentru mai multe informații.

 

 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu