Acces rapid

O LOCUINȚĂ CONECTATĂ: FACEȚI PRIMII PAȘI CU CONNECTIVITY KIT

Acasă sau de la distanță, de pe smartphone sau prin voce, Connectivity kit este acel ceva eXtra care schimbă totul. Conectează cu ușurință motoarele și produsele de iluminat Somfy și produse Velux.

connectivity-kit-ambiance

Connectivity kit: Gateway pentru controlul echipamentelor inteligente din locuință 

Connectivity kit este modalitatea simplă și practică de a te iniția în confortul dispozitivelor conectate. Pentru un buget entry-level de 359 RON, descoperă plăcerea de a-ți controla dispozitivele inteligente. În casa sau apartamentul tău. În timp ce ești acasă sau de la distanță. De pe smartphone sau prin voce. Viața devine mult mai simplă!

Profită de toată comoditatea dispozitivelor inteligente pentru locuință

Toate echipamentele Somfy sunt concepute pentru a vă face viața acasă mai ușoară și mai simplă. Când conectați până la 20 de motoare și lumini Somfy, precum și produse Velux compatibile, la Connectivity kit, le puteți vedea starea și le puteți controla pe toate în  aplicația TaHoma pe smartphone-ul tău, în orice moment al zilei. De asemenea, le puteți controla prin intermediul vocii, cu ajutorul unui asistent vocal suplimentar compatibil.

                    

Configurați un scenariu

Să presupunem, de exemplu, că în fiecare zi, înainte de a pleca la serviciu, trebuie să închideți toate rulourile, să coborâți toate jaluzelele, să stingeți luminile și să deschideți ușa garajului. Cu Connectivity kit, puteți crea un scenariu care include toate cele patru tipuri de echipamente menționate. Cât îți iei haina o simplă atingere pe telefon este suficientă. Până când ajungi la mașină, casa este întunecată și închisă pentru absența ta.

Controlați de la distanță

Sau poate, ceilalți membri ai familiei pleacă de casă după tine. De la birou, poți verifica în aplicația TaHoma dacă toate luminile sunt stinse și rulourile au fost închise. Dacă vedeți din statusul unei lumini că este încă aprinsă, o puteți închide de pe telefon.

Control vocal când aveți mâinile ocupate

În timp ce intrați în stradă, dați o comandă vocală Google* din mașină. Când ajungeți la poartă, aceasta este deja deschisă pentru dvs. și intrați fără probleme. Sau în weekend, ești ocupat cu grătararul și soarele îți incomodează oaspeții. Spune-i boxei tale inteligente să-ți deschidă copertina, pentru a vă proteja și a sta la umbră.

*Motoare de uși de garaj și porți compatibile numai cu asistentul vocal Google

Alegeți între Connectivity kit și TaHoma switch

Connectivity kit vă aduce confortul unei locuințe conectate cu motoarele Somfy pentru rulouri, jaluzele, terase și copertine, porți și uși de garaj, lumini și prize Somfy și, de asemenea, cu produsele Velux compatibile.

Dacă vreți să duceți conectivitatea la nivelul următor, TaHoma switch este cea mai completă și avansată soluție de la Somfy. TaHoma switch este un control inteligent, care are două butoane personalizate de lansare a scenariilor pentru centralizarea și conectarea echipamentelor pentru locuință. Puteți conecta până la 300 de game de produse Somfy și de la parteneri, inclusiv boxe, becuri, alarme pentru locuință, camere de supraveghere și sisteme de încălzire. Bucurați-vă de funcția de programare care declanșează automat scenarii cu ajutorul senzorilor sau în funcție de oră. Jaluzelele exterioare și rulourile, de exemplu, se reglează automat în funcție de lumină și temperatură.

Opțiunile și echipamentele disponibile cu TaHoma switch vă eliberează de sarcinile reptitive și adaugă noi funcționalități locuinței dvs. Îmbogățiți-vă experiența de zi cu zi prin varietatea scenariilor personalizate, pe care le puteți crea. 

Puteți găsi mai multe detalii despre compatibilitatea fiecărui produs în secțiunea Întrebări Frecvente.

Compatibilitatea produsului cu Apple HomeKit poate varia în funcție de țară. Vă rugăm să contactați reprezentantul local Somfy pentru mai multe informații.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu