Acces rapid

CUM SĂ VĂ PROTEJAȚI LOCUINȚA CU AJUTORUL SISTEMELOR DE UMBRIRE PENTRU FERESTRE

Vă punem la dispoziție o gamă de soluții de motorizare și automatizare pentru echipamentele de umbrire, care vă ajută să vă mențineți casa protejată și eficientă din punct de vedere energetic.

Echipamentele de umbrire pentru ferestre oferă numeroase avantaje. Vă prezentăm în cele ce urmează câteva dintre modalitățile prin care le puteți automatizare cu soluțiile Somfy pentru a vă proteja casa și bunurile.

Jaluzele de interior

Jaluzelele motorizate de interior sunt alegerea ideală pentru a vă păstra casa protejată, atât de ochii curioși, cât și împotriva razelor UV. Soluțiile de motorizare Somfy vă permit să reglați jaluzelele inclusiv de pe telefonul inteligent, prin intermediul aplicațiilor dedicate, fiind esențiale pentru a realiza economie de energie și pentru siguranță optimă.

Ferestrele neacoperite lasă locuința expusă la aport sau pierderi nedorite de căldură. Prin acoperirea ferestrelor cu jaluzele, se poate reduce pierderea de căldură de pe timpul iernii și aportul prea mare de căldură pe timpul verii.

Avantajul suplimentar al motorizării implică faptul că jaluzelele dumneavoastră se pot deplasa singure, chiar și atunci când vă aflați departe de casă. Programând jaluzelele pentru a simula prezența și a transmite mesajul că se află cineva acasă, locuința este mai puțin predispusă la a deveni o țintă pentru pătrunderile prin efracție.

Perdele

Perdelele motorizate vă vor proteja suplimentar casa și bunurile. Aveți posibilitatea de a obține un grad sporit de confidențialitate atunci când se întunecă, perdelele Somfy putând fi setate pentru a vă asigura că se închid automat, chiar și atunci când nu vă aflați acasă. Perdelele Somfy pot fi programate, de asemenea, cu ajutorul unui senzor solar care le va deschide și închide în funcție de intensitatea luminii solare. Această caracteristică vă ajută să mențineți casa răcoroasă și mobilierul protejat împotriva razelor UV ale soarelui.

Copertine

Asemenea tuturor soluțiilor pe care le furnizăm, copertinele motorizate Somfy sunt ușor de controlat, fie când sunteți acasă, fie de la distanță. Copertinele pot fi configurate cu ajutorul unui senzor de vânt care va retracta automat copertinele atunci când crește intensitatea vântului. În lumina soarelui, umbra generată de o copertină vă poate proteja mobilierul de exterior și, cel mai important, toată familia și prietenii se pot bucura de atmosfera în aer liber.

Rulouri motorizate

Rulourile motorizate oferă locuinței un grad suplimentar de siguranță și izolație împotriva intemperiilor. Dacă aveți rulourile închise la amurg, puteți economisi cu peste 10% din facturile de încălzire pe timpul iernii, iar senzorul solar vă poate oferi încă nouă grade Celsius pe timpul verii. În plus, aceste rulouri pot fi programate să se deschidă și să se închidă atunci când sunteți departe de casă, simulând prezența, ceea ce face ca locuința dumneavoastră să fie mai puțin predispusă să devină o țintă în calea pătrunderilor prin efracție în timp ce vă aflați în vacanță.

Aveți nevoie de mai multe informații despre soluțiile de automatizare a locuinței? Vă rugăm să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în selectarea soluţiei Somfy potrivite.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu