Acces rapid

DE CE SĂ INSTALĂM JALUZELE MOTORIZATE LA BIROU?

Dacă doriți să vă bucurați de un aspect îngrijit și elegant al biroului dumneavoastră, nu puteți ignora inovația jaluzelelor motorizate.

Jaluzelele motorizate prezintă o varietate de tipuri și stiluri. Acestea pot fi de interior sau de exterior. Jaluzelele motorizate oferă posibilitatea de a deschide și închide jaluzelele perfect și în liniște, prin simpla atingere a unui buton.

Iată ce trebuie să luați în considerare când vine vorba instalarea de jaluzele motorizate în biroul dumneavoastră.

 

Jaluzelele motorizate oferă un stil aparte

Dacă doriți să primiți vizite într-un birou care arată ordonat, simplu și profesionist, dar plin de stil, jaluzelele motorizate vă pot ajuta să realizați acest lucru. Nu veți găsi cabluri atârnate și nu vă veți confrunta cu neplăcerea de a face față problemelor generate de jaluzelele tradiționale. Jaluzelele motorizate vă vor oferi linii îngrijite și accesorii impecabile pentru ferestrele dumneavoastră.

Jaluzelele motorizate sunt minunate pentru gestionarea timpului

Dacă aveți ferestre greu accesibile sau în număr mare, jaluzelele motorizate sunt soluția potrivită pentru gestionarea optimă a timpului. Printr-o simplă apăsare de buton de pe o telecomandă, puteți deschide sau închide jaluzelele fără a pierde timpul încercând să faceți acest lucru individual. Atunci când aveți mult de lucru, fiecare secundă contează.

Jaluzelele motorizate sunt ideale pentru prezentări

Dacă susțineți o prezentare la birou, jaluzelele motorizate sunt o modalitate excelentă de a obține rapid întunericul de care aveți nevoie pentru prezentare, fără a fi nevoie să vă deplasați pentru a închide jaluzelele. Pur și simplu îi puteți întâmpina pe cei prezenți în plină lumină, apoi doar veți atingeți un buton când sunteți gata să începeți prezentarea. Este mult mai profesionist să procedați astfel decât să vă întrerupeți discursul pentru a vă ocupa de cablurile greu accesibile ale jaluzelelor.

Jaluzelele motorizate reduc costurile de încălzire și răcire

Jaluzelele motorizate vă oferă mai mult control asupra cantității de lumină și energie pe care le primiți prin ferestre în interiorul biroului dumneavoastră. Reduceți facturile de la birou utilizând jaluzele motorizate pentru o eficiență energetică optimă.

Îmbunătățirea confidențialității 

Dacă aveți ferestre mari în birou, poate fi dificil să le deschideți și să le închideți de fiecare dată când aveți nevoie de confidențialitate (sau liniște), pentru a vă duce la bun sfârșit activitatea! Îmbunătățiți acest aspect prin instalarea jaluzelelor motorizate, pentru a le deschide și închide cu ușurință.

 

Nu amânați! Obțineți jaluzele motorizate perfecte pentru biroul dumneavoastră cu ajutorul Somfy. Jaluzelele motorizate din biroul dumneavoastră vă vor oferi stil, confort, facilități sporite și  „factorul wow” suplimentar de care aveți nevoie. Contactați echipa Somfy pentru mai multe informații și sfaturi despre cele mai bune sisteme de automatizare disponibile.  Puteți găsi aici cel mai apropiat dealer Somfy.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu