Acces rapid

JALUZELE AUTOMATE ASORTATE CU DECORUL DIN FIECARE CAMERĂ

Achiziționarea jaluzelelor automate reprezintă o alegere practică, dar și estetică. V-am pregătit mai jos un ghid pentru decorul fiecărei camere.

În funcție de stilul casei dumneavoastră și de cât de pasionați sunteți de designul interior, nu este suficient să alegeți un singur stil de jaluzele automate, pe care apoi să îl implementați în toate camerele.

Acordați-vă timpul necesar pentru a vă gândi la decorul, culoarea și atmosfera pe care vreți să o creați în fiecare cameră. Asigurați-vă că jaluzelele pe care le alegeți sunt potrivite în contextul întregii locuințe. Poate în final alegeți jaluzele diferite în fiecare încăpere, două stiluri care se potrivesc în două tipuri de camere diferite.

Luați în calcul durabilitatea, funcționalitatea și calitatea jaluzelelor.

Un aspect important îl constituie şi includerea sistemelor de motorizare a jaluzelelor de interior. Astfel, jaluzelele automate pot fi controlate foarte ușor, din telecomandă sau chiar cu telefonul mobil. Pentru mai mult confort și siguranță zi de zi, Somfy motorizează toate tipurile de jaluzele de interior.

Jaluzele automate pentru dormitor

Puteți alege orice echipament de umbrire pentru ferestre în această cameră, atâta timp cât vă aduce confort și intimitate. Jaluzelele blackout sau storurile romane închise la culoare sunt o alegere populară, deoarece pot bloca lumina și contribuie la un somn liniștit chiar și în timpul zilei. Jaluzelele automate sunt o idee excelentă pentru dormitor, deoarece vă permit controlul din confortul patului și programarea anterioară pentru a se deschide sau închide la orele preferate.

Alegerea jaluzelelor automate pentru bucătărie

Principala grijă atunci când alegeți jaluzele automate pentru bucătărie ar trebui să fie gradul de simplitate în materie de curățare și întreținere. Asta pentru că, cel mai probabil, jaluzelele vor intra în contact vapori sau produse alimentare. Așadar, alegeți jaluzele din plastic sau metal cu finisaje netede, deoarece țesăturile aspre sau texturate vor fi greu de curățat.

Ce tipuri de jaluzele sunt potrivite în baie?

În băi există abur și umezeală, așa că este de preferat să alegeți materiale care nu sunt predispuse la deteriorare, precum plastic sau vinilin. Aceste materiale sunt, de asemenea, mai puțin predispuse la absorbția umezelii, reducând astfel petele de mucegai și facilitează întreținerea curățeniei în băi.

Design, confort și intimitate în living

Living-ul este una dintre cele mai folosite încăperi din casă, astfel încât designul, confortul și intimitatea sunt esențiale. Storurile romane sau roletele se potrivesc tuturor tipurilor de interior, indiferent de stilul lor.  Așadar, puteți alege dintr-o gamă largă de țesături pentru a completa designul camerei.

Jaluzele automate pentru birou

Biroul sau camera de studiu ar trebui să fie un spațiu privat, dar suficient de luminos, astfel încât să nu împiedice munca sau lectura. În același timp, să vă ofere intimitate. Jaluzelele cu lamele, precum cele venețiene și cele verticale oferă mai mult control în prin modul de pătrundere a luminii, asigurând în același timp protecție pentru ferestre. Jaluzelele venețiene din lemn pot oferi, de asemenea, o notă de rafinament camerei dumneavoastră de lucru sau studiu.

Motorizarea jaluzelelor în această cameră devine o necesitate. Prin instalarea unor jaluzele automate veți putea controla rapid intensitatea luminii și vă concentrați pe task-uri, fără a vă ridica de la birou.

Siguranță și grad optim de lumină în camera copiilor

În camera unui bebeluș sau a unui copil mic există două nevoi principale – crearea condiţiilor optime pentru somn și siguranța. În ceea ce privește siguranța, cu jaluzele automate eliminaţi cablurile care nu vor mai fi astfel la îndemâna celor mici. Jaluzelele automate de tip blackout sunt ideale pentru a crea un spațiu propice pentru un somn odihnitor, pe timp de zi sau noaptea. Așadar, jaluzelele automate pot reprezenta cea mai bună opțiune în acest tip de încăpere.

Aveți nevoie de mai multe sfaturi cu privire la opțiunile de automatizare a perdelelor și jaluzelelor?

Atât noi, cât şi partenerii Somfy Expert suntem aici să vă ajutăm să alegeți soluția potrivită nevoilor dvs. Completați acest formular de contact, iar noi vă vom pune în legătură cu partenerul Somfy Expert din zona dumneavoastră.

Ne găsiți și pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu