Acces rapid

ÎMBUNĂTĂȚIȚI SIGURANȚA COPIILOR ÎN CASA DUMNEAVOASTRĂ CU SOMFY

Există o serie de pericole care pot rezulta din a avea șnururi sau cabluri prin casă, în preajma copiilor. Citiți mai departe deoarece vă vom oferi o soluție utilă.

Dacă sunteți proaspăt părinte, există o mulțime de măsuri de siguranță pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vine vorba de locuința dvs. Ținerea unui copil în siguranță poate părea o sarcină descurajantă, în special în preajma cablurilor.

Jaluzelele tradiționale pot fi un pericol pentru copiii mici și bebelușii curioși și, chiar dacă sunt ascunse, tot nu puteți fi complet liniștit. Investiția în sisteme motorizate pentru umbrire de interior poate elimina în totalitate nevoia de șnururi pentru jaluzele sau rolete, ajutându-vă să vă simțiți mai bine și să vă țineți copilul în siguranță.

Riscurile

Din nefericire, majoritatea rănilor și accidentelor la sugari survin deoarece aceștia se pot încurca cu ușurință în șnururile perdelelor și jaluzelelor de la ferestre.

Din păcate, astfel de accidente se pot întâmpla în tăcere în doar câteva secunde, așa că nu este practic să presupunem că supravegherea constantă este suficientă pentru a le preveni.

Legarea șnururilor nu este întotdeauna o soluție

Legarea șnururilor jaluzelelor și roletelor poate părea o soluție sigură și ușoară, dar nu este întotdeauna așa. Au existat cazuri în care copiii s-au agățat  în buclele pe care părinții lor le-au legat pentru a ține șnururile la un loc. Pentru siguranță deplină cel mai bine este să le eliminați complet.

Sisteme de umbrire motorizate ca soluție

Cu Somfy, jaluzelele, draperiile și multe altele sunt disponibile ca soluții motorizate, care nu necesită cabluri pentru a le controla. Dacă locuiți într-o casă cu copii mici, investiția în sisteme motorizate este o investiție cu plus valoare, care va avea ca rezultat liniștea sufletească și o siguranță îmbunătățită a copiilor dvs.

Întrebări? Trimite-ne o solicitare

Suntem aici să vă ajutăm. Dacă sunteți interesat de perdele sau jaluzelele cu motorizare Somfy pentru casa dvs., cereți o ofertă astăzi!

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu