Acces rapid

CASA INTELIGENTĂ SOMFY REDUCE CONSUMUL DE ENERGIE ELECTRICĂ

Soluțiile de automatizare din casa inteligentă Somfy contribuie la eficiența energetică a locuinței. Reduceți risipa de electricitate, dar și de resurse naturale.

Cu toții dorim să ne aducem contribuția pentru a ajuta mediul cât mai mult posibil. Astăzi, cei mai mulți dintre noi suntem preocupați de cât de mult sunt risipite resursele naturale ale planetei. Vestea bună este că, utilizând soluțiile de automatizare a locuinței, puteți contribui fără a vă sacrifica gradul de confort de acasă. Vă puteți bucura de căminul dumneavoastră, reducând în același timp consumul de electricitate și prin urmare, facturile de energie. Așadar este un avantaj pentru dumneavoastră și un câștig pentru planetă.

Indiferent dacă aveți unul sau două dispozitive de automatizare a locuinței, sau aveți o casă inteligentă, până și cel mai mic aspect contează.

Control climatic în casa inteligentă Somfy

În timp ce un termostat inteligent vă poate automatiza reglarea temperaturii, puteți economisi și mai mult combinându-l cu soluțiile de umbrire automatizate pentru ferestre.

În casa inteligentă Somfy, rulourile, copertinele, jaluzelele sau perdelele automatizate contribuie la o reducere considerabilă a facturilor de energie. Pe timpul iernii, pierderea căldurii va scădea, iar pe timpul verii locuința se va păstra răcoroasă.

Sistemele de iluminat în casa inteligentă Somfy

Toată lumea lasă ocazional luminile aprinse în mod inutil sau chiar uită să le stingă atunci când pleacă de acasă.

Automatizarea locuinței vă poate ajuta în acest sens. O casă inteligentă Somfy este dotată cu senzori care să pornească luminile automat atunci când intrați sau ieșiți dintr-o încăpere. Puteți crea scenarii pentru a le acționa la anumite ore, controla vocal sau cu ajutorul aplicațiilor pentru a trece la nivelul următor de automatizare a locuinței.

Aplicația Connexoon Ferestre creată de Somfy este compatibilă cu sistemele de iluminat Phillips Hue, astfel că puteți să le aprindeți și să le stingeți, să le setați pe intervale orare, indiferent dacă sunteți acasă sau nu.

 

Securitatea într-o casă inteligentă

Nu trebuie să mai lăsați luminile, radioul și televizorul deschise toată ziua pentru a preveni intrările prin efracție. Există o modalitate mai simplă mai ales pentru o casă inteligetă Somfy, care să descurajeze infractorii.

Folosind funcția de setare a scenariilor din aplicația Connexoon Ferestre, puteți seta soluțiile de umbrire automatizate să se deschidă și să se închidă în diferite momente ale zilei. Astfel, simulați prezența în interior și descurajați furturile atunci când sunteți departe de casă!

Soluții de automatizare a locuinței

Chiar și atunci când vă aflăți departe de cămin, soluțiile de automatizare din casa inteligentă Somfy pot lucra în folosul dvs. Iar când sunteți acasă, sarcinile domestice zilnice sunt chiar mai simplu de automatizat.

De peste 50 ani, Somfy oferă  la nivel global soluții de automatizare inovatoare pentru spații rezidențiale și comerciale, care simplifică și îmbunătățesc calitatea vieții. Casa inteligentă Somfy contribuie la creșterea nivelului de confort și a siguranței întregii familii.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de o ofertă personalizată. Partenerii noștri SOMFY EXPERT vă sunt alături, indiferent de zona țării în care vă aflaţi.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu