Acces rapid

CRITERII DE SELECŢIE A JALUZELELOR

În cazul în care jaluzelele motorizate sunt pe lista pentru dotarea locuinței dumneavoastră, există o serie de factori pe care este recomandat să îi luați în considerare în procesul de selecție.

Atunci când suntem la începutul căutării, poate fi dificil de știut ce criterii să avem în vedere. Am simplificat, așadar, acest aspect pentru dumneavoastră prin realizarea unei liste cu cele mai importante elemente de verificat.

Opțiuni de control

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jaluzelelor motorizate este gama de opțiuni de control disponibile. Jaluzelele motorizate pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi sau prin intermediul telefonului pe care a fost instalată aplicația dedicată unității de comandă Somfy care este compatibilă cu opțiunea de motorizare aleasă. Mai mult decât atât, procesul poate fi în întregime automatizat, unitatea de comandă având opțiunea de a integra jaluzelele într-un orar configurat în prealabil pentru a  sprijini stilul personal de viață. 

Nivelul de zgomot

E dimineața devreme, ați adormit cu greu și v-ați programat jaluzelele să vă trezească ușor dimineața. Cercetați nivelul de zgomot de funcționare al motorului pentru ca acesta să nu vă perturbe somnul sau activitățile. 

În mod ideal, jaluzelele ar trebui să emită zgomot redus sau imperceptibil. În cazul în care vă preocupă acest aspect, solicitați o demonstrație. Gama Somfy de motoare Sonesse a fost concepută pentru a vă oferi liniște și simplitate. 

Prețul

Deși costurile jaluzelelor motorizate sunt mai ridicate decât costurile jaluzelelor manuale, jaluzelele motorizate reprezintă o investiție pe termen lung.

Nu numai că sunt minunate pentru siguranța și confortul dumneavoastră, ci investiția inițială se va amortiza prin economia de la facturile de energie, precum și prin valoarea adăugată pentru casa dumneavoastră!

Garanția

O afacere bună ar trebui să includă și o garanție pentru un plus de liniște sufletească. Toate motoarele și elementele de control Somfy prezintă o garanție standard de 5 ani*

Compania

Când vine vorba despre jaluzele, totul poate suna perfect. Sunt silențioase, accesibile ca preț și oferă o ambianță plăcută casei dumneavoastră. Înainte de a spune da unei variante de motorizare, analizați și informațiile despre compania producătoare. Este aceasta una de renume? Se află de mult timp în industrie? Aveți convingerea că, dacă s-ar întâmpla ceva cu produsul dumneavoastră, ar avea capacitatea de a vă oferi suport local?

Cu o istorie bogată, care se întinde pe cinci decenii în întreaga lume, Somfy este principalul producător mondial de motoare pentru echipamentele de umbrire de exterior și interior, precum și al soluțiilor de automatizare al acestora. 

Obiectivul Somfy este acela de a contribui la crearea unui stil de viaţă confortabil pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. 

Sunteți interesat de jaluzele motorizate pentru locuința dumneavoastră? Vă rugăm să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în identificarea soluţiei Somfy potrivite. 

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu